Over ons

Zie wat EventBooth jou kan bieden!

Eventbooth levert een esthetisch aantrekkelijke, vervoerbare studio-kwaliteit photobooth. Geen losse camera met een gordijn er omheen, maar een echt fotohokje! Dit zal jouw volgende evenement omtoveren in iets waar jij en je vrienden nog jarenlang over na zullen praten. Met de optie van onbeperkte foto’s tijdens jouw photobooth huurperiode heb je een ongelimiteerde hoeveelheid aan mogelijkheden voor herinneringen!

Het plezier begint zodra je in onze photobooth stapt en gaat denken aan grappige en rare poses voor de camera. Tijdens de 15 seconden die je moet wachten tot de fotostrips zijn geprint, zal je direct nieuwe ideeën krijgen voor je volgende ronde met foto’s. Afhankelijk van de keuze krijg je twee geprinte traditionele fotostrips. Eén voor jezelf en een voor je gasten (of allebei), zodat ze deze mee naar huis kunnen nemen. Jij krijgt ook nog een digitale kopie van alle gemaakte fotostrips die zeker een grote lach op je gezicht toveren als je ziet welke grappige en rare poses sommige mensen hebben bedacht!

Inclusief Transport, opbouw- en afbouw

Onze prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw en een medewerker op locatie. Jij weet zo direct waar je aan toe bent en op je feest kan jij je volledig concentreren op je gasten. Wij helpen je gasten en geven indien nodig uitleg. Ook hoef jij je zo niet druk te maken om de fun accessoires, ook dit regelen wij! Wij vinden dat er zoveel mogelijk gebruik gemaakt moet worden van ons fotohokje op jouw feest. Wij zullen langslopende gasten dus ook zeker actief benaderen en uitnodigen om in de booth plaats te nemen!

Fun Box

Huur je een fotohokje bij ons, dan nemen wij een koffer met hilarische accessoires mee. Dit zijn items zoals pruiken, brillen, hoeden, petjes, photobooth props (snorren, brillen, hoedjes op een stokje) en nog veel meer! Deze items komen (indien er voldoende ruimte is) in een ouderwetse (hut)koffer, welke wij op een tafel buiten de photobooth plaatsen.

Foto’s in kleur of zwart-wit

Jouw gasten kunnen kiezen tussen foto’s in kleur of zwart-wit . Dit kunnen ze zelf kiezen via de touchscreen monitor die in onze photobooth is bevestigd. De foto’s zelf worden opgeslagen in kleur en worden, indien gewenst, ook in kleur vertoond op de externe monitor.

Green Screen

Wil je je eigen unieke achtergrond ? Dat kan! Via het zogeheten Green Screen (heet ook wel bluescreen of chroma-key fotografie) is het mogelijk om speciale zelfgekozen achtergronden toe te voegen aan een foto. Ook is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om dit achteraf nog te wijzigen naar een willekeurige andere achtergrond. Bijvoorbeeld: Jouw bedrijf handelt in sportartikelen. De gast of klant wordt op de foto gezet voor een groen scherm (dit kan ook een andere kleur zijn). Dit scherm wordt digitaal aangepast naar een achtergrond die vooraf is samenwerking met jullie is gekozen, zoals bijvoorbeeld lichtmasten van een voetbalstadion. Het resultaat: Een foto waarbij de bezoeker zich in een voetbalstadion waant!

Social Media Upload

Ben jij of je bedrijf ook zo gek op social media? Maak dan gebruik van ons Social Media Upload Station ! Laat gasten dan direct de gemaakte fotostrips direct via social media zoals Twitter, Facebook en Instagram delenen genereer zo meer likes en followers. Ook delen via e-mail behoort tot de opties. Kies bijvoorbeeld een eigen boodschap die bij iedere upload te zien is, stuur een e-mail mee met een speciale kortingsactie of voer een kleine survey uit voor je gasten de fotostrip laat uploaden. Ook is het mogelijk om direct alle gemaakte fotostrips te laten uploaden naar je eigen Facebook of Twitter pagina. Ook kun je gasten de optie bieden om de strips nog een keer af te drukken, zodat iedereen een de fotostrip met jouw logo of boodschap mee naar huis neemt!