Over ons

Zie wat Eventbooth jou kan bieden!

Eventbooth levert inmiddels alweer 5 jaar bijzondere photobooth ervaringen door het hele land. Wij bieden een esthetisch aantrekkelijke, vervoerbare studio-kwaliteit photobooth. Geen losse camera met een gordijn er omheen, maar een echt fotohokje! Dit zal jouw volgende evenement omtoveren in iets waar jij en je gasten nog lang over na zullen praten. Met de onbeperkte foto’s tijdens jouw photobooth huurperiode heb je een ongelimiteerde hoeveelheid aan mogelijkheden voor herinneringen!

Het plezier begint zodra je in onze photobooth stapt en gaat denken aan grappige en rare poses voor de camera. Zodra je eruit bent liggen de fotostrips voor je klaar en zul je direct weer nieuwe ideeën krijgen voor je volgende ronde. Afhankelijk van de pakket keuze krijg je twee of meer gepersonaliseerde fotostrips afgedrukt per ronde. Aan het eind van jouw event krijg je ook nog een digitale kopie van alle gemaakte fotostrips op usb stick die zeker een grote lach op je gezicht toveren als je ziet welke grappige en rare poses sommige mensen hebben bedacht!

Inclusief Transport, opbouw- en afbouw

Onze prijzen zijn inclusief transport, op- en afbouw en een medewerker op locatie. Jij weet zo direct waar je aan toe bent en op je feest kan jij je volledig concentreren op je gasten. Wij helpen je gasten en geven indien nodig uitleg. Ook hoef jij je zo niet druk te maken om de fun accessoires, ook dit regelen wij!

Fun Box

Huur je een fotohokje bij ons, dan nemen wij een koffer met hilarische accessoires mee. Dit zijn items zoals pruiken, brillen, hoeden, petjes, photobooth props (snorren, brillen, hoedjes op een stokje) en nog veel meer! Deze items komen (indien er voldoende ruimte is) in een ouderwetse (hut)koffer, welke wij op een tafel buiten de photobooth plaatsen.

Foto’s in kleur of zwart-wit

Jouw gasten kunnen kiezen tussen foto’s in kleur of zwart-wit . Dit kunnen ze zelf kiezen via de touchscreen monitor die in onze photobooth is bevestigd. De foto’s zelf worden opgeslagen in kleur en worden, indien gewenst, ook in kleur vertoond op de externe monitor.

Green Screen

Wil je je eigen unieke achtergrond ? Dat kan! Via het zogeheten Green Screen (heet ook wel bluescreen of chroma-key fotografie) is het mogelijk om speciale zelfgekozen achtergronden toe te voegen aan een foto. Ook is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om dit achteraf nog te wijzigen naar een willekeurige andere achtergrond. Bijvoorbeeld: Jouw bedrijf handelt in sportartikelen. De gast of klant wordt op de foto gezet voor een groen scherm (dit kan ook een andere kleur zijn). Dit scherm wordt digitaal aangepast naar een achtergrond die vooraf is samenwerking met jullie is gekozen, zoals bijvoorbeeld lichtmasten van een voetbalstadion. Het resultaat: Een foto waarbij de bezoeker zich in een voetbalstadion waant!

LCD scherm met live slideshow

Wij bieden de mogelijkheid om aan de buitenkant van de photobooth een LCD scherm te plaatsen waarop alle gemaakte foto’s direct te zien zullen zijn. Een gegarandeerd succes, waarbij iedereen de gehele avond kan lachen om de rare fratsen van een ander!

Social Media Upload

Ben jij of je bedrijf ook zo gek op social media? Maak dan gebruik van ons social media upload station en laat je gasten direct de gemaakte fotostrips delen via social media zoals Twitter, Facebook en Instagram en genereer zo meer likes en followers. Ook delen via e-mail behoort tot de opties. Kies bijvoorbeeld een eigen boodschap die bij iedere upload te zien is, stuur een e-mail mee met een speciale kortingsactie of voer een kleine survey uit voor je gasten de fotostrip laat uploaden.

Photobooth huren in Groningen, Utrecht, Zwolle, Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam?

Bij Eventbooth kun je een photobooth huren in heel Nederland. Dus of je feest nu in Amsterdam Groningen of Utrecht is, een fotohokje van Eventbooth past er bij! Onze prijzen zijn inclusief op- en afbouw en inclusief vervoer binnen Nederland! Hiervoor hoef je het dus niet te laten!